Curatenie pentru sanatatea ta

Curatenie pentru sanatatea ta

Acţiunea substanţelor chimice asupra organismului uman este foarte variată şi complexă. Ea poate merge de la simple incomodităţi în activitatea omului, disconfort, până la perturbări puternice ale stării de sănătate şi chiar pierderea de vieţi omeneşti. Aceste consecinţe au fost sesizate de multă vreme, însă omul a fost prea puţin sensibil în faţa lor.

chimicale

Efectele acute au fost primele asupra cărora s-au făcut observaţii şi cercetări privind influenţa substanţelor chimice asupra sănătăţii populaţiei. Cu cât sunt mai des utilizate cu atât implică riscuri mai mari pentru sănătate, precum şi o toxicitate ridicată, în special în rândul copiilor.

Afecţiunile dermatologice şi respiratorii sunt probleme de sănătate care rezultă din utilizarea produselor de curăţenie convenţionale.

Alegeţi să protejaţi mediul dar în primul rând familia şi pe cei apropiaţi.

Produsele ecologice de curăţenie utilizate în activitatea noastră sunt fabricate de cele mai prestigioase firme la nivel mondial, având în componenţă compuşi organici puternic biodegradabili.

sanatoasa-familie

Alegeţi o casă şi un mediu de lucru strălucitoare fără utilizarea unor substanţe chimice agresive şi periculoase pentru familia şi afacerea dumneavoastră!

Alegeţi REAL CLEAN!