Servicii profesionale pentru orice spatiu

Servicii profesionale pentru orice spatiu

REAL CLEAN este o companie specializată în prestarea serviciilor profesionale de curăţenie pentru instituţii, birouri, sedii de firme, hoteluri, cabinete medicale, săli de conferinţe, bănci, baruri, restaurante, spaţii comerciale şi locuinţe.

spalat-geamuri

REAL CLEAN se remarcă prin profesionalism şi adaptabilitate, prin dorinţa de a reuşi să răspundă tuturor cerinţelor, promptitudine, încredere, seriozitate, soluţii eficiente, echipamente profesionale şi detergenţi ecologici specifici fiecărei suprafeţe în parte.

Obiectivul REAL CLEAN este acela de a asigura clienţilor servicii de cea mai înaltă calitate. Calitatea serviciilor este principala trăsătură a activităţii REAL CLEAN, asigurată atât prin personalul calificat cât şi prin utilizarea echipamentelor şi consumabilelor din gama profesională. Pe lângă calitatea excelentă a serviciilor oferite, o altă caracteristică o constituie flexibilitatea în stabilirea pachetelor de servicii, în funcţie de solicitările şi nevoile fiecărui client.

curat-bucatarie

REAL CLEAN răspunde cu promptitudine tuturor cerinţelor dumneavoastră în materie de curăţenie oferind soluţii eficiente, seriozitate, rapiditate şi flexibilitate. Ne modelăm programul de lucru în funcţie de activitatea fiecărui client astfel încât prezenţa REAL CLEAN să fie simţită doar prin ceea ce am realizat: un mediu optim pentru activitatea dumneavoastră de zi cu zi.

curat-birou

Avem în vedere că uneori pătrundem în spaţii personale, în zone de lucru ce nu suportă deranj prelungit; ne selectăm şi instruim personalul astfel încât acesta să se încadreze perfect în orice mediu, fie el casa sau biroul dumneavoastră.

Preţurile serviciilor noastre sunt accesibile şi avantajoase pentru casa ori compania dumneavoastră.